Wij staan voor je klaar

Hallo en welkom namens het team van Ontslaghulp.com! Wij bieden juridische ondersteuning voor mensen in een ontslagsituatie. Wij begrijpen dat dit een spannende periode kan zijn met de bijbehorende frustraties. Daarom is het goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Ons team van ervaren juristen staat klaar om het beste uit je ontslagsituatie te halen. Wij hopen dat de drempel laag genoeg is om contact met ons op te nemen.

Het team

Wij zetten onze kennis en ervaring in om jouw ontslag naar tevredenheid af te handelen. Zo kan jij onbezorgd door naar een volgende uitdaging. Maar wie zijn wij precies?

  • Noor Loos

    “Noor werkt in goed overleg met beide partijen naar de best mogelijke uitkomst voor jou. Vòòr Ontslaghulp.com, was ze werkzaam als juridisch medewerker bij het Juridisch Loket en als Legal Assistant bij BNP Paribas. Noor beschikt over de nodige ervaring, praat klare taal, zegt wat ze doet en schakelt snel. Ze streeft naar een helder en transparant proces en weet de klant daarbij altijd voorop te stellen.“

  • Sara Janssen

    “Sara is een arbeidsjurist met een echte passie voor het vak. Ze is enorm leergierig en is naast haar werk als juriste ook bezig met haar tweede master in arbeidsrecht. Voordat ze ons is komen versterken, heeft ze bij BRight Advocaten gewerkt als juridisch ondersteuner. Sara biedt iedereen een luisterend oor, is doortastend en altijd op zoek naar de beste oplossing voor jou.“

  • Daan van Zon

    “Daan is een arbeidsrecht jurist met een berg aan ervaring. Als advocaat en senior jurist arbeidsrecht bij DAS, heeft hij brede kennis opgedaan en mag hij zichzelf een expert in zijn vak noemen. Daan heeft aan de wieg van ontslaghulp.com gestaan en was mede verantwoordelijk voor het neerzetten van het sterke team van vandaag.“

Ons verhaal

Nu je weet wie wij zijn, wil je vast ook weten wat we doen en wat we voor jou kunnen betekenen. Daar kunnen we heel kort over zijn. Wij focussen ons op één ding: Ontslagrecht. Wij maken ons sterk om jou eersteklas hulp te bieden bij jouw ontslagsituatie.

Goede juridische hulp bij ontslag voor iedereen toegankelijk maken. Dat is ons doel. Dat houdt heel concreet voor jou in: Hoogwaardige, persoonlijke en betaalbare hulp bij jouw ontslagsituatie.

Wij begrijpen dat wanneer je midden in een ontslagsituatie zit, je behoefte hebt aan vertrouwen. Vertrouwen dat je aan het goede adres bent en dat er een goede afloop komt met het maximaal haalbare resultaat.

”Iedereen heeft recht om juridisch goed bijgestaan te worden. Zacht op de mens, hard op de zaak”

Onderhandelen zit in onze aard. Door onze jarenlange ervaring met verschillende zaken, is geen situatie ons onbekend. We kennen het klappen van de zweep, we kennen de trucjes. Hierdoor missen wij geen enkel detail in jouw zaak en weten we het optimale resultaat voor jou te behalen.

Ontslaghulp.com is er voor jou. Om je te ontzorgen en te helpen tijdens een lastige periode. Wij voorzien je van online advies in heldere taal die ook voor niet-juristen te begrijpen is. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor. Kortom, met ons sta je sterker.